Rugăciunea și Sfinții care binecuvântează căsătoria

Spread the love

Există o rugăciune pentru căsătorie pe care dacă o vei spune timp de 30 de zile vei avea parte de lucruri grozave în viața de familie. În cazul în care ai făcut acest pas, și deja ți-au unit destinele cu jumătatea ta, această rugă te va ajuta ca mariajul să funcționeze. Dacă ești singur, într-o lună de zile, după ce o vei spune zi de zi, îți vei întâlni sufletul pereche.

Există o rugăciune care, spusă în fiecare zi, te va ajuta să-și găsești acea persoană alături de care vei avea o viață frumoasă. Tot ce trebuie să faci este să o spui cu voce tare, dimineața și seara, timp de o lună de zile:

Atotbunule Doamne! Ştiu că fericirea mea cea mare stă în a Te iubi cu tot sufletul meu şi cu toată inima mea şi în a împlini întru totul sfântă voia Ta. Aşadar, Tu Însuţi îndrumă, Dumnezeule, sufletul meu şi umple inima mea: vreau să Îţi plac doar Ţie, fiindcă Tu eşti Ziditorul meu şi Dumnezeul meu. Păzeşte-mă de trufie şi de iubirea de sine: să mă împodobească priceperea, smerenia şi curăţia. Lenevirea îţi e urâtă şi naşte patimi: Tu dă-mi hărnicie şi binecuvântează ostenelile mele. Iar întrucât legea Ta porunceşte ca oamenii să trăiască în căsnicie cinstită, adu-mă, Părinte Sfinte, la această chemare sfinţită de către Tine, fiindcă Tu ai zis: „Nu este bine ca omul să fie singur” şi făcându-i lui femeia ca să-i fie ajutor le-ai dat binecuvântare să crească, să se înmulţească şi să umple pământul. Auzi smerita mea rugăciune, care se înalţă către Tine din adâncul inimii de fecioară: dă-mi soţ cinstit şi binecredincios, ca să Te preaslăvesc în dragoste şi înţelegere împreună cu el pe Tine, Dumnezeul Cel Milostiv, pe Tatăl şi pe Fiul şi pe Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!

Sfinții care binecuvântează căsătoria

Sfântul Spiridon este considerat un mare făcător de minuni, iar rugăciunile către el ajută la întemeierea unei familii stabile și fericite. Mai mult, este cunoscut faptul că rugăciunile la Icoana Sfântului Spiridon le ajută pe femeile care nu pot rămâne însărcinate să aducă pe lume copii sănătoși. 

Sfântul Mina este un alt sfânt la care se pot ruga credincioșii care își doresc un mariaj lung și fericit. Multe persoane au simțit puterea acestuia atunci când au întâmpinat probleme în viața de familie. Astfel, Sfântul Mina îi ajută pe oameni să depășească cele mai grele probleme ale vieții și le oferă liniște sufletească. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *