Profeția părintelui Ilarion Argatu: „Va fi pustiu!”

Spread the love

Părintele Ilarion Argatu a lăsat o profeție sumbră, înainte să moară, în 1999. A spus că România ar fi printre statele lovite la nivel planetar și că Bucureștiul, „jumătate din el era sub dărâmături”.

Părintele Ilarion Argatu, cunoscut ca vizionar, a spus că România s-ar afla în primejdie. E vorba despre o profeție care ar aduce „pustietate”, vor fi „dărâmături”, iar străzile vor fi pline cu „mașini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni”. Prin viziunea sa ar fi sesizat o „liniște ca de mormânt”, iar în pe drumul profeției ar fi întâlnit, pe o distanță de sute de kilometri, „șapte oameni îmbrăcați în haine albe”.

„Va fi pustiu peste tot și jumătate din București va fi sub dărâmături. Am văzut o jumătate de București sub dărâmături și jumătate în picioare, dar pustiu și gol, fără oameni. Pe străzi erau mașini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ți alegi pe care voiai. Nimeni nu era și nimănui nu-i trebuiau. Am văzut orașe și sate pustii, câmpii verzi, dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni”, se arată în viziunea părintelui.

Părintele Ilarion Argatu ar fi întâlnit în jur de șapte persoane în profeția lui, care erau îmbrăcate în haine albe, despre care spunea că ar reprezenta un „semn că numai atâți drepți s-au mai găsit printre oameni”, în momentul în care „s-a produs cataclismul”.

„Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguță, masa era aranjată. Jos, lângă aragaz, un șorț și haine femeiești, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune și spătar, haine bărbătești și femeiești, semn că stăteau la masă. M-am mirat și eram stupefiat de acea liniște ca de mormânt și de acel pustiu. Începând de la Galați și până în nordul Moldovei, nu știu dacă am întâlnit vreo șapte oameni de toți, așa de rari și de departe erau unii de alții, poate la sute de kilometri. Toți erau îmbrăcați în haine albe, semn că numai atâți drepți s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul”, se arată în profeție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *