Profeția cutremurătoare a părintelui Arsenie Boca: „Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu! Tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte”

Spread the love

Părintele Arsenie Boca este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai secolului XX. De-a lungul timpului, „Sfântul Ardealului”, așa cum îl numesc marea majoritate a românilor, a lansat numeroase profeții, care mai devreme sau mai târziu s-au adeverit, potrivit mărturiilor credincioșilor.

Una dintre profețiile părintelui Arsenie Boca i-a cutremurat pe ucenicii săi, dar și pe foarte mulți credincioși din întreaga țară. Potrivit părintelui Arsenie, Bucureştiul va fi un nou Ierusalim și că atenția întregii lumi se va concentra asupra țării noastre.

Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului”. ,,Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi… Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”, este profeția lui Arsenie Boca.

De asemenea, părintele Arsenie Boca ar fi prezis că la un moment dat, foarte mulți români vor din ţară, iar atunci când vor dori să revină pe meleagurile natale nu vor mai avea posibilitatea să o facă.

Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a spus părintele Arsenie Boca.

Cel supranumit Sfântul Ardealului a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul că țara se va confrunta cu foarte multe probleme.

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a mai prezis preotul Arsenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *