Pilda iubirii adevărate: Trebuie mărturisită!

Spread the love

El era un bărbat robust, cu o voce puternică și cam dur. Ea era o femeie dulce și delicată. S-au căsătorit. Ea îngrijea de casă și de educația copiilor. Copiii au crescut, s-au căsătorit, au plecat. Atunci femeia își pierdu zâmbetul și deveni din ce în ce mai slăbită. A fost internată. Au venit la căpătâiul ei medici și apoi specialiști faimoși. Nici unul nu reușea să descopere de ce boală suferea. Ultimul specialist îl luă deoparte pe om și îi spuse:
-Aș spune… cât se poate de simplu…că soția dumneavoastră nu mai are nici o tragere de inima ca să trăiască.
Atunci omul s-a așezat lângă patul soției și îi spuse răspicat:
-Tu nu vei muri !
– De ce ? îl întreba ea, cu un glas stins.
– Pentru că eu am nevoie de tine !
– Și de ce nu mi-ai spus-o mai repede?
Din acel moment, femeia începu să se simtă mai bine și din ce în ce mai bine. Iar astăzi este bine. Medicii și specialiștii continuă să se întrebe „ce fel de boală a avut și care medicament extraordinar a făcut-o să se însănătoșească așa de repede.”

Nu aștepta niciodată ziua de mâine pentru a-i spune celui pe care îl iubești. Fă-o imediat! Nu te mai gândi: „Dar mama mea, copilul meu, soția mea,… știu deja”. Poate că da. Dar pe tine te-ar obosi dacă ai auzi-o de mai multe ori? Ia-o de mână pe persoana ce o iubești și reamintește-i: „Am nevoie de tine! Te iubesc!” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *