George Simion și-a dat mâna cu Biserica. Liderul AUR, premiat de un preot celebru: „Singurul om politic aplaudat”

Spread the love

George Simion s-a pus bine cu Biserica. Liderul AUR a fost premiat la Mănăstirea Rohia, în Maramureș. George Simion susține că este singurul politician aplaudat la mănăstirea din Maramureș. Liderul opoziției a postat imagini de la fața locului, pe propriul site.

De Adormirea Maicii Domnnului am fost prezent în mijlocul românilor care au venit la Rohia pentru a serba hramul mănăstirii. Maramureșenii și oamenii din toată țara prezenți acolo m-au întâmpinat cu simpatie, fiind singurul om politic aplaudat atunci când m-a prezentat PS Iustin. Îi mulțumesc, pe această cale, Episcopului Maramureșului, care mi-a făcut două daruri de suflet: cartea ‘Mănăstirea Rohia 1923 – 2023. Centenarul’ și placheta aniversară înfățișându-l pe ctitorul mănăstirii, Nicolae Gherman și pe fiica sa, Anuța. Le mulțumesc celor prezenți și tuturor celor care trudesc la Rohia pentru credință și neam!”, a notat George Simion.

De curând, liderul AUR a fost plecat în vacanță, cu soția sa. Cei doi au vizitat mai multe obiective turistice din țară. În plus, liderul opoziției a ținut să o felicite pe partenera sa pentru că a devenit profesor titular cu normă întreagă. Acesta este mândru pentru reușita soției sale și anunță că ea va începe să profeseze în București de la începutul anului școlar, pe 11 septembrie. Recent, soția lui George Simion a obținut o diplomă în psihopedagogie, după ce a terminat modulul psihopedagogic al Universității Titu Maiorescu. Astfel, se pare că ceea ce se vehicula la momentul respectiv, că Ilinca își dorește o carieră în domeniul didactic se pare că s-a adeverit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *