Arsenie Boca, profeţie despre o invazie a Rusiei în România: „Vor fi lovite de bolovani de foc”

Spread the love

Arsenie Boca a lăsat profeții înfricoșătoare înainte de moarte, care anunță un viitor sumbru pentru România. Unul dintre cele mai cutremurătoare avertismente a fost făcut de către Părintele Arsenie Boca înainte de moarte a fost despre o posibilă invazie a României de către trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia.

România ar putea fi ocupată de Rusia. Țara noastră va fi ocupată de cele trei țări, care vor fi lovite de „bolovani de foc”, a profețit Boca.

Părintele Arsenie Boca a anticipat în anii 1945-1946 că un popor „fără cruce” va apărea de la Răsărit și va aduce cu sine orori cum ar fi consumul de sânge și carne umană. Arsenie Boca a spus că Apocalipsa nu va veni ca o distrugere bruscă, ci va fi un proces lent, cu oamenii suferind pe rând.

Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă” – spunea Părintele Arsenie Boca.

Arsenie Boca a început să facă profeții remarcabile în anii 1945-1946, într-o perioadă tulbure pentru România, când comunismul se instala treptat și tensiunile politice erau în creștere. Acest moment a coincis cu o perioadă în care călugărul a fost în închisoare din motive politice, ceea ce i-a oferit timp pentru reflecție și studiu profund al textelor religioase. În această vreme de incertitudine și schimbare, el și-a concentrat atenția asupra viitorului țării și a profețit evenimente care au ulterior ridicat semne de întrebare și neliniște.

Cu o cunoaștere adâncă a Bibliei și a textelor religioase, Arsenie Boca a devenit un profet în ochii mulțimii, iar cu trecerea timpului, mulți dintre avertismentele sale au părut să capete o nouă relevanță, stârnind discuții aprinse despre semnificația lor pentru România și lumea în general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *